Tweede dag - Reisverslag uit Madrid, Spanje van jcverhoeven - WaarBenJij.nu Tweede dag - Reisverslag uit Madrid, Spanje van jcverhoeven - WaarBenJij.nu

Tweede dag

Door: jcverhoeven

Blijf op de hoogte en volg

07 Juni 2011 | Spanje, Madrid

Hola amigos! ¿Cómo estaís?

Vandaag begon mijn eerste echte werkdag. We zijn om 10 uur begonnen. Op het begin werd mij het een en het ander uitgelegd over de bands en hun technische voorkeuren. Tevens wat er van mij de komende twee weken verwacht wordt. Bands moeten bepaalde riders invullen (voorkeuren en precies wat zij nodig hebben) en onze riders (wat wij hebben voor de bands) moet op internet komen te staan.

Nadat alles een beetje duidelijk was, ben ik aan de gang gegaan. Ik heb zo’n 60 bands gemaild in het Engels of in het Spaans met de vraag of ze die willen sturen. Tevens twee bestanden bijgevoegd die ze nog moeten invullen. Ik heb een aantal mails terug gehad. De Crookers willen bijvoorbeeld dit allemaal hebben tijdens hun optreden:
- 1 x Grey Goose Vodka
- 2 x San Pellegrino 1L bottle
- 2 x Still Water 1L bottle
- 1 x Tonic Water 1L bottle
- 6 x Still Water Small plastic bottles
- 6 x Coca Cola cans
- 10 x Stella Artois cans
- fruit and snacks

Echter, er was ook een Spaanse kerel en die was “muy gay” volgens mij collega. Die kerel die wilde in zijn omkleedruimte erotische tijdschriften met naakte mannen. Ook leuk voor de variant. Verder hebben we het niet laat gemaakt op het werk en kon ik op tijd weer gaan.

Ik had eigenlijk nog steeds geen fatsoenlijk dekbedovertrek, dus ik bedacht me laat ik dat maar meteen op de terugweg kopen. Na een aantal winkels te hebben gezien, kwam ik bij een winkel met een bed in de etalage. Ik dacht dit kan niet missen en bij binnenkomst, zag ik direct de pakketjes liggen. Toen ik hem had betaald en thuis open maakte, zag ik toch iets anders dan dat we in Nederland gewend zijn. Ik heb een kussensloop van ongeveer anderhalve meter lang, die aan beide kanten open is. Daarnaast zat er gelukkig wel zo’n ding voor over je matras bij (bedlinnen?????), maar er is wel iets mis met het dekbedovertrek. Het is namelijk gewoon een doek… dus nu heb ik alsnog geen dekbedovertrek.

Achja dit slaapt ook prima. Verwacht trouwens maar niet dat ik dit echt iedere dag bij ga houden, maar nu heb ik nog even de tijd!

Adios amigos!